Τις απορίες της σχετικά με την απόφαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να κρατήσει στο αρχείο την υπόθεση των υποκλοπών εξέφρασε χθες στον αέρα η Ράνια Τζίμα.
«Ο κύριος Δένδιας, που επιχειρήθηκε να παγιδευτεί το τηλέφωνό του, τι μπορεί να είχε δηλαδή στο τηλέφωνο; Μόνο με το οικογενειακό περιβάλλον θα μιλούσε αυτός; Ο κύριος Φλώρος τι θα έλεγε δηλαδή σε αυτό το τηλέφωνο, τα ψώνια της εβδομάδας; Πώς έχει παραβλέψει κάποιος πλήρως τα αξιώματα και τις θέσεις;», αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega.
Όλα τα παραπάνω αποτέλεσαν απορίες της την ώρα που η δικαστική συντάκτρια Ιωάννα Μάνδρου εξηγούσε το σκεπτικό της απόφασης του δικαστή Κωνσταντίνου Τζαβέλλα, που έχει προκαλέσει νέα έντονη πολιτική αντιπαράθεση με την αντιπολίτευση να μιλά ανοικτά για συγκάλυψη.
