Στο νοσοκομείο κατέληξε μια 22χρονη οδηγός αυτοκινήτου, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο Παγκράτι από έναν 59χρονο δικυκλιστή, για το παρκάρισμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στην οδό Αριστοξένου, ενώ η νεαρή πάρκαρε το αυτοκίνητό της και σε βάρος του οδηγού της μηχανής σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες.
Η ίδια υποστήριξε ότι του έκλεισε προσωρινά το μηχανάκι, στην προσπάθειά της να παρκάρει, με αποτέλεσμα εκείνος να την προπηλακίσει και στη συνέχεια να της επιτεθεί επειδή τον καθυστερούσε.
«Αρχίζει και με βρίζει με τους πιο χυδαίους χαρακτηρισμούς Ο,τι μπορείτε να φανταστείτε» είπε η 22χρονη στο Mega, προσθέτοντας ότι αμέσως μετά εκείνη βγήκε από το αυτοκίνητό της.
«Πριν καλά καλά προλάβω να βγω από το αυτοκίνητο και να κλείσω την πόρτα, τον βλέπω να βάζει το κράνος. Ερχεται, με πιάνει από το κολάρο, μου ρίχνει μπουνιά αριστερά στο πρόσωπο. Με ρίχνει πολύ βίαια πάνω στο αυτοκίνητο. Εκεί πέφτω και μου σαπίζει το πόδι. Με τη δύναμη που με έριξε το γύρισα τελείως. Μετά, όταν έπεσα κάτω, άρχισε να με κλωτσάει, να με χτυπάει» πρόσθεσε.
Περίοικοι τη βοήθησαν ενώ ήταν αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο. Τελικά, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε κάταγμα στο πόδι.
Μετά το επεισόδιο, ο 59χρονος, που αναζητείται από τις Αρχές, φέρεται να μπήκε σε μία πολυκατοικία της περιοχής.
