Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο εκδότης της τοπικής εφημερίδας του Βόλου, «Μαγνησία», Αρχιμήδης Καρεκλίδης, από δύο αγνώστους που του είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του
Άγριο ξυλοδαρμό κατήγγειλε ο εκδότης της «Μαγνησίας» έξω από το σπίτι του στον Βόλο, με τα φωτογραφικά ντοκουμέντα να σοκάρουν. Η αγριότητα των χτυπημάτων ήταν τέτοια, που το πρόσωπο του Αρχιμήδη Καρεκλίδη παραμορφώθηκε.
Ο εκδότης της τοπικής εφημερίδας, «Μαγνησία», κατήγγειλε την επίθεση, πίσω από την οποία, όπως τονίζει κρύβεται προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης.
Η επίθεση σύμφωνα με τον κ. Καρεκλίδη έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης (22/1), όταν δύο άτομα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, τού είχαν στήσει καρτέρι. Μόλις στάθμευσε το όχημά του κι εξήλθε αυτού, οι κουκουλοφόροι τον πέταξαν στο έδαφος, και του κατάφεραν απανωτά χτυπήματα κυρίως στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Πριν προλάβει να αντιδράσει, οι δράστες της επίθεσης τράπηκαν σε φυγή.
