ΙΩΑΝΝΙΝΑ – Εντυπωσιακή παράσταση, κορυφαία τραγωδία η Μήδεια του Ευρυπίδη

Εντυπωσιακή παράσταση, κορυφαία τραγωδία η Μήδεια του Ευρυπίδη μα πιο κορυφαία από όλες, η ερμηνεία της Καριοφυλιάς Καραμπέτη που πρόσθεσε χθες μία μαγική πινελιά στην επίσης εντυπωσιακή Αυγουστιάτικη Πανσέληνο.Η
Μήδεια» του Ευριπίδη με την καθηλωτική Καραμπέτη παραμένει ένας θεατρικός σταθμός, όπου η υποκριτική δεινότητα της πρωταγωνίστριας αποτύπωσε αριστουργηματικά τον απόλυτο εσωτερικό σπαραγμό. Η παράσταση μιλά απευθείας στη σύγχρονη εποχή, θίγοντας την περιθωριοποίηση του «διαφορετικού», τη γυναικεία καταπίεση και τις ολέθριες συνέπειες της προδοσίας. Ένα διαχρονικό μάθημα για το πώς η αδικία και η απόγνωση μπορούν να σπρώξουν τον άνθρωπο στο σκοτάδι.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ 👏 σε όλους τους συντελεστές και στο Δήμο Ιωαννίνων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του οποίου ανέβηκε η παράσταση και συγκεκριμένα στα “Ηπειρωτικά 2026”

fb – Dora Petsiou

Σχετικές δημοσιεύσεις