Κατά πολλούς η μεγαλύτερη μεταγραφή έως τώρα στην Ευρώπη. Ο Σαλάχ στα 35 του άφησε μετά από μια δεκαετία τη Λίβερπουλ και συνεχίζει στην Τραπεζούντα με ηγεμονικό συμβόλαιο.
Θα λαμβάνει 17 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο ενώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά θα παίρνει επίσης και το 20% των προϊόντων με το όνομά του που θα πωλούνται. Οι φανέλες με το όνομά του αναμένεται να γίνουν άμεσα sold out.
Όπως είναι λογικό, στην Τραπεζούντα επικρατεί η απόλυτη ποδοσφαιρική τρέλα, μια και ο στόχος είναι το πρώτο πρωτάθλημα από το 2022. Τότε η Τραμπζονσπόρ είχε κατακτήσει τον τίτλο με πρωταγωνιστές τον Τάσο Μπακασέτα και τον Μανώλη Σιώπη.
Yeni transferimiz Mohamed Salah, Başkanımız Ertuğrul Doğan’ın katılımıyla kendisini iki yıllık Kulübümüze bağlayan sözleşmeyi imzaladı ❤️💙 pic.twitter.com/dKsD9uV729
— Trabzonspor (@Trabzonspor) August 6, 2026
