Είσαι η ντροπή μας, του γράφουν


Σφοδρές αντιδράσεις κυρίως από Καναδούς προκάλεσε η επιλογή του πρώην πρωθυπουργού της χώρας να μην παρακολουθήσει την πρεμιέρα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της χώρας στο Μουντιάλ 2026 και να δει από κοντά την αντίστοιχη πρώτη εμφάνιση των ΗΠΑ, πριν την έναρξη της οποίας τραγούδησε η Κέιτι Πέρι.

Ο ίδιος, μάλιστα, υποχρεώθηκε να απολογηθεί δημοσίως για την επιλογή του αυτή γράφοντας στο Χ «κάποιες φορές σε καλεί στο καθήκον το να είσαι ο υποστηρικτικός σύντροφος».

«Αλλά γνωρίζετε ποια ομάδα υποστηρίζω για να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο» πρόσθεσε ο Τριντό βάζοντας και ένα emoji με τη σημαία του Καναδά.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας του Καναδά με τη Βοσνία που έληξε ισόπαλος πραγματοποιήθηκε στις 15:00 μ.μ. EDT την Παρασκευή ενώ ο αγώνας των ΗΠΑ με την Παραγουάη, που έληξε με νίκη της Αμερικής με 4-1, ξεκίνησε στις 21:00 EDT. Για τον αγώνα αυτό η Κείτι Πέρι τραγούδησε το Wonder από το άλμπουμ της 143 που κυκλοφόρησε το 2024.




Katy Perry performs Wonder at the Opening Ceremony of FIFA World Cup 2026 in Los Angeles



Οι κάμερες κατέγραψαν την Πέρι να τρέχει από τη σκηνή για να υποδεχτεί τον πρώην πρωθυπουργό του Καναδά με ένα φιλί ενώ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ΗΠΑ-Παραγουάη το ζευγάρι εμφανίστηκε αρκετές φορές στις γιγαντοοθόνες να πίνει μπύρες και να απολαμβάνει το παιχνίδι.




Katy Perry, Justin Trudeau Watch World Cup Opener in USA, Not Canada



Τόσο οι εικόνες αυτές όσο και η ανάρτηση-απολογία Τριντό προκάλεσαν αρκετά αρνητικά σχόλια για τον πρώην πρωθυπουργό του Καναδά με κάποιους να τον χαρακτηρίζουν «υποκριτή» και «ντροπή του Καναδά». Κάποιος τον ρώτησε, επίσης, «γιατί δεν σκέφτηκες την (πρώην) σύζυγό σου και τα τρία παιδιά σας;».



Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις