Επέστρεψε τα χρήματα που είχε λάβει από την επιδότηση του ΟΠΕΚΕΠΕ ο γραμματέας της νομαρχιακής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Και καλά και μπράβο του εάν έκρινε ότι έπρεπε να επιστραφούν…..εξάλλου 15 ψωροχιλιαρικα ήταν μόνο.
Μήπως όμως…. λέω μήπως εκεί στα Γιάννενα κάτι μεγάλο στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν λάβει εκαντοντάδες ευρώ επιδότηση πρέπει να σκεφτούν να κάνουν κάτι ανάλογο…?????
Και φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτούς αλλά και σε Νεοδημοκράτες που έχουν ” Μπάρμπα στην Κορώνη ” αλλά παρά τον μεγάλο σάλο που έχει δημιουργηθεί δεν είδα μέχρι στιγμής κάποια επιστροφή χρημάτων.
Μάλλον δεν είναι τόσο ευαίσθητοι όπως ήταν ο Κρητικός…..
Όταν όμως έρθει ο έλεγχος από τους ελεγκτές και βρεθούνε ότι κακώς έχουν λάβει τις επιδοτήσεις να μην σκούζουν και τα βάζουν με τους δημοσιογράφους που απλώς κάνουν την δουλειά τους φέρνοντας στο φώς της δημοσιότητας τα κακώς κείμενα.
Για σκεφτείτε το λίγο ορισμένοι και επιστρέψτε όσα δεν σας αναλογούν διότι μετά δεν θα φταίω εγώ όταν θα τα γράφω…..
Εξάλλου ο περιφερειάρχης το έχει δηλώσει κατ επανάληψη…..
” Όποιος δεν παράγει γάλα δεν δικαιούται επιδότησης “.
#filipepper
ΣΧΟΛΙΟ:Μήπως όμως… λέω μήπως εκεί στα Γιάννενα κάτι μεγάλο στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν λάβει εκαντοντάδες ευρώ επιδότηση
