Εκπαίδευση πια εκπαίδευση…υπάρχει τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Να ετοιμάζεσαι φέτος να δώσεις πανελλαδικές, να έχεις άγχος,να έχεις χάσει πέρσι την μισή χρονιά λόγω Κορωνοϊού και με το που ανοίγει το σχολείο κάποιοι να το κλείνουν αποφασίζοντας να κάνουν κατάληψη και παραδίπλα άλλοι να τσακώνονται για το αν αντέχουν να κάνουν μάθημα με μάσκα. KaterinaPanagopoulou.

Σε κάθε σχολείο που έχει κατάληψη, άμεση εφαρμογή της τηλεκπαίδευσης. Με παράλληλο καταλογισμό απουσιών σε όσους δεν παρακολουθούν. Δηλαδή τι περιμένουν στο Υπουργείο Παιδείας; tw

Για τις διδακτικές ώρες που χάνονται στα δημόσια σχολεία με τις καταλήψεις τη μεγαλύτερη ευθύνη δεν την έχουν οι καταληψίες. Την έχει η κυβέρνηση που δεν εμποδίζει τη δράση τους. Manos Voularinos

Η κατάληψη Σχολείου είναι η πιο δύσκολη στην αντιμετώπιση της.
Δεν υπάρχει λογική διαλόγου με εφήβους, κ είναι ΤΕΛΕΙΩΣ απαγορευτική η καταστολή.
Ο,τι κάνεις προληπτικά. Μετά…..Νίκη Τζαβέλα

39 σχολεία στην Πάτρα είναι κλειστά λόγω καταλήψεων.Ο Δήμαρχος της Πάτρας ευχήθηκε καλή συνέχεια κ καλό αγώνα στους καταληψίες μαθητές.”Δεν είστε μόνοι σας,είμαστε μαζί σας”.
Για την ιστορία κ μόνο,το δικό του παιδί πήγαινε στο Αρσάκειο.Εκεί δεν έχει καταλήψεις.Δεν είχε ποτέ. Zafeirelia-Ria

Λοιπόν μιλάμε για παιδεία. Σας το είχα γράψει ξανά. Δεν είναι μόνο τα παιδιά αλλά και οι καθηγητές που δεν θέλουν να ξεκινήσουν τα σχολεία, ακόμη και τα νηπιαγωγεία.
Είναι συντονισμός βλακείας που δεν θέλω να πιστεύω ότι έχει κομματική βάση. Δεν θέλω να το πιστεύω.
Με τις μέρες να κυλάνε χαζά και κανείς να μην ασχολείται σοβαρά πρέπει να λάβει μέτρα η δικαιοσύνη. Όχι σαν τα μέτρα και τις αποφάσεις που ήδη γνωρίζουμε. Αστυνομία – εισαγγελέας και άνοιγμα ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Θα μου πεις εδώ τα βάλανε ΑΕΙ με ο,6 βαθμό και κάνουν πως δεν καταλαβαίνει κανείς το μέγεθος της βλακείας θα τους νοιάξει να ανοίξουν τα σχολεία. Κάποτε που μιλούσα με καθηγητές σχολείων που ήταν σε κατάληψη μου λέγανε ”που θα πάει κάποια στιγμή θα τα ανοίξουν” έτσι ξερά.
Αυτή λοιπόν είναι η εκπαίδευσή μας.