ΣΧΟΛΙΟ: Τελικά δεν έχουμε τον θεό μας…όλα οφείλουν να ερμηνευτούν πολιτικά…κάποτε ας μιλήσει και η λογική.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Λίγα εικοσιτετράωρα πέρασαν από το αποχαιρέτισμα στον Βαγγελάκη μας.
Εχθές σε συζήτηση ξεκινήσαμε με τα διαβολοκάγκελα αλλά σιγά-σιγά πιάσαμε και την κακιά στιγμή.
Εκείνο όμως που με προβληματίζει είναι ότι γυροφέρνουν να πολιτικοποιήσουν τον θάνατο κάτι που όλους θα μας προβληματίσει.
Τα κάγκελα είναι εκεί παιδιά χρόνια και όταν περπατά κάποιος νοιώθει ασφάλεια μεγάλη. Δεν είμαι ειδικός να πω ότι γίνανε με λάθος σχεδιασμό και έπρεπε να βάλλουν στην θέση τους κάτι άλλο. Ξέρω περίπτωση θανάτου σε τσιμέντινο προστατευτικό και εκεί πάλι κάποιοι θα είπαν γιατί υπάρχει και δεν το άφηναν όπως είναι να φουντάρει στο κενό.
Ο δήμαρχος παιδιά είναι εκεί να πάτε να τα πείτε. Εκτός και αν δεν περισσεύει η λογική. Να πάνε όλες οι υπηρεσίες να βρεθεί μια λύση.
Θα μου πεις θα λήξει εκεί. Θα σας πω ότι η κακιά στιγμή πάντα θα είναι εδώ. Κάποτε που έγινε ο κυκλικός κόμβος στο στρατόπεδο πήγαινα Αθήνα και τον καβάλησα. Έριξα σκαμπίλι στο πρόσωπό μου και συνέχισα λέγοντας μέσα τώρα πας ταξίδι. ΠΡΟΣΟΧΗ.
Το ίδιο συνέβη και όταν επιστρέφαμε από Αθήνα που τα σιδερένια προστατευτικά τουλάχιστον κράτησαν το αυτοκίνητο και ο οδηγός έδειχνε καλά όταν βγήκε.
Να σταματήσουμε πια με την εικόνα του Βαγγέλη να κτυπάμε τα κάγκελα του Δήμου. Αμέσως να βρεθεί μια λύση, να γαλουχηθούμε όλοι μικροί μεγάλοι στην λογική, να αφήσουμε τον Βαγγέλη να βγάλει την Ιατρική από εκεί που είναι και να πούμε με δύναμη ψυχής όλοι μας στα παιδιά μην ”ξεπερνάτε τα όρια σας”