Το υγειονομικό υλικό δεν επαρκεί, όχι όμως μόνο στην Ελλάδα αλλά παντού!

Κοινοποίηση

Δήμος Αναγνωστάκης-τ. υπαρχηγός Πυροσβεστικής

Το υγειονομικό υλικό δεν επαρκεί, όχι όμως μόνο στην Ελλάδα αλλά παντού! Δεν είναι η πρώτη φορά που τα αναλώσιμα δεν επαρκούν και όχι μόνο στο υγειονομικό πεδίο! Ανέκαθεν έτσι ήταν και έτσι θα είναι και στο μέλλον!
Όλοι γνωρίζουμε ότι π.χ οι αστυνομικοί δεν έχουν επαρκή αναλώσιμα για την ασφάλειά τους( λάστιχα , αλεξίσφαιρα κ.λ.π),οι πυροσβέστες δεν έχουν επαρκή αναλώσιμα υλικά για την ασφάλειά τους όταν επιχειρούν ( άρβυλα, φόρμες,διαφόρων τύπων φίλτρα προσωπίδων κ.λ.π)!
Φαντάζεται κανείς οτι θα γινόταν προσπάθεια από κάποιον υπουργό 2,3,5 χρόνια πριν, να προβεί σε ενέργειες προμήθειας υλικών ενόψει μιας ενδεχόμενης πανδημίας?? Τι θα γινόταν?? Φυσικά μια τέτοια αιτιολογική έκθεση θα γινόταν από τους υπηρεσιακούς παράγοντες, ( οι υπάλληλοι) και οι οποίοι θα βρίσκονταν κατηγορούμενοι για πλείστα κακουργήματα!
Το δημόσιο λογιστικό πλήρως εναρμονισμένο στις Κοινοτικές οδηγίες είναι χρονοβόρο για όλες τις προμήθειες ( μεγάλο θέμα ….)
Η Νέα Υόρκη των 8 εκατ. διαθέτει 11000 αναπνευστήρες και με τον ρυθμό που προχωρά ο ιός θα χρειαστεί 44000!
Η Ισπανία δεν παρέλαβε τους αναπνευστηρες από την Κίνα γιατί παράγονταν σε μη πιστοποιημένο εργοστάσιο ( και παράνομο)!
Ας κλείσουν τα στόματα όσων ζητάνε “λάφυρα” την ώρα της μάχης γιατί αυτά είναι “λάφυρα” από πόνο που μόνο μισθοφορική συμπεριφορά δηλώνει!!
Ας κλείσουν τα γραφικά εκείνα στόματα των παρατρεχάμεχων που νομίζουν ότι έχουν θεσμικό ρόλο και νομίζουν ότι κάνουν αντιπολίτευση!
Απαλλακτικό δεν υπαρχει για κανέναν, ΟΛΟΙ έχουνε ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ η έχουν ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙ !!
Αλλά κανείς τους δεν ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ στο πεδίο της μάχης!!!!!!