ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΌΛΗΣΕ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΈΡΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε μέρος στο Σχηματάρι Βοιωτίας στις 15 Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο μέρα μεσημέρι. Πρόκειται για έναν άγνωστο που σταμάτησε το αυτοκίνητό του και πυροβόλησε από πολύ κοντινή απόσταση την Λίζα. Τα αδεσποτάκι της περιοχής. Ένα πλασματάκι που δεν έχει βλάψει ποτέ κανέναν, πάντα χαρούμενο και αγαπητό από όλους στην περιοχή.

Το γεγονός αυτό όχι μόνο μας τάραξε όλους, αλλά μας προβλημάτισε κιόλας για το που έχουμε φτάσει. Αν έχουμε φτάσει στο να γίνονται τέτοια εγκλήματα κοινή θέα μέρα μεσημέρι, τότε τα πράγματα είναι πολύ ανησυχητικά. Αυτό δείχνει την αδυναμία του συστήματος να λάβει δράση απέναντι στην κακοποίηση τόσα χρόνια, και το σημείο που μας έχει φέρει η αδυναμία αυτή. Έχουν αποθρασυνθεί τόσο πολύ αυτοί που κακοποιούν, που πιστεύουν ότι δεν τους αγγίζει τίποτα.

Ευτυχώς στην συγκεκριμένη περίπτωση, ενέργησε άμεσα ένας πολίτης και κατήγγειλε το περιστατικό αμέσως στην αστυνομία και ευτυχώς και η αστυνομία λειτούργησε σωστά και ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον δράστη λίγο αργότερα. Ο δράστης όμως δυστυχώς αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα μέχρι να γίνει η δίκη. Γιατί κύριε εισαγγελέα; Πώς κρίνατε ότι ο άνθρωπος που οπλοφορεί, και δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει το όπλο του εναντίον μιας αθώας ψυχούλας μπροστά σε όλους, είναι ασφαλής να κυκλοφορεί ανάμεσά μας; Να περνάει δίπλα από τα παιδιά μας και τα ζώα μας ανενόχλητος και άγνωστος μιας και τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει γνωστά. Πως μας προστατέψατε από ένα δημόσιο κίνδυνο με την απόφασή σας αυτή;

Τελευταία ενημέρωση (Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου), η άτυχη Λίζα νοσηλεύεται και μετά από ένα πολύωρο χειρουργείο, η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Όλες μας οι ευχές είναι μαζί σου ψυχούλα! Ευχόμαστε ολόψυχα να περάσει ο κίνδυνος και να γίνεις γρήγορα καλά.

Η πηγή άρθρου και όλες οι πληροφορίες για την Λίζα και το περιστατικό, είναι από το παρακάτω προφίλ στο facebook. Από εκεί θα μπορείτε να μάθετε νέα για την κατάσταση της Λίζας. Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλλαν και προσπαθούν να κάνουν καλά το πλασματάκι αυτό, και ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στον πολίτη που κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό στις αρχές. Μπράβο σε όλους.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011276133437