Μαμά – ηρωίδα: Περπάτησε 40 λεπτά μέσα σε χιονοθύελλα για να φτάσει στο μαιευτήριο και να γεννήσει!

Η χιονοθύελλα στην κομητεία Στάφορντ της Βιρτζίνια, τη Δευτέρα (10/1), ανάγκασε μια μητέρα να διασχίσει ένα χιονισμένο δάσος, για να φτάσει στο μαιευτήριο και να γεννήσει.

Ξένο δημοσίευμα περιγράφει την συγκλονιστική περιπέτεια, όπου έζησε μια έγκυος εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας. Η ίδια ήταν αποκλεισμένη στο σπίτι μαζί με τον σύζυγό της και στο σημείο δεν μπορούσε να φτάσει το ασθενοφόρο, προκειμένου να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο για να γεννήσει.

«Ήμασταν φοβισμένοι γιατί το να γεννάς στο σπίτι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και τρεχούμενο νερό είναι άκρως επικίνδυνο» είπε η μητέρα.

Η απόφαση της εγκύου να περπατήσει στο δάσος

Οι γονείς του συζύγου έστελναν οδηγίες για το πώς η γυναίκα να γεννήσει στο σπίτι, ενώ διασώστες της Πυροσβεστικής φτάνοντας στο σημείο τους ανέφεραν πως δεν μπορούσαν να τους μεταφέρουν και θα έπρεπε ο τοκετός να γίνει στο σπίτι.

Ωστόσο, την προηγούμενη εβδομάδα, ένας γιατρός είπε στη Noel ότι ήταν πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικρές επιπλοκές με τη γέννηση του παιδιού της, γεγονός που οδήγησε τη γυναίκα να πάρει μια απόφαση.

Αποφάσισε να περπατήσει μέχρι ένα σημείο όπου ο δρόμος θα ήταν προσβάσιμος για το ασθενοφόρο. Σε αυτό το σημείο, η Noel είπε ότι είχε συσπάσεις με διαφορά περίπου δύο λεπτών, αλλά φόρεσε τις μπότες και το χοντρό χειμωνιάτικο παλτό της και αυτή, ο άντρας της και ένας από τους διασώστες άρχισαν… την πεζοπορία για 40 λεπτά μέσα από το χιονισμένο δάσος.

«Ήμουν ακόμα σε κατάσταση σοκ… Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι περπατάω και γεννάω ταυτόχρονα. Περνούσα μέσα από ρυάκια και από δέντρα που έπεφταν» είπε αργότερα η μητέρα.

Το ζευγάρι βρέθηκε σε κεντρικό δρόμο, όπου και τους παρέλαβε το ασθενοφόρο. Η Noel γέννησε ένα υγιέστατο κορίτσι.

Σχετικές δημοσιεύσεις