Τρελά ερωτευμένος ο Μπερλουσκόνι με την κατά μισό αιώνα μικρότερη του Μάρτα

Τον έρωτά του με την κατά μισό αιώνα μικρότερη κοπέλα του προβάλλει με απανωτές αναρτήσεις στα social media ο 85χρονος Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε μια «επίθεση γοητείας» στο πλαίσιο της «Επιχείρησης Σκίουρος» για να εκλεγεί πρόεδρος της δημοκρατίας της Ιταλίας.

Ο τρεις φορές πρωθυπουργός της Ιταλίας, που μέχρι στιγμής έχει βγει αλώβητος από τα προβλήματα στην καρδιά και τα σεξουαλικά σκάνδαλα, ποζάρει δίπλα στην 32χρονη Μάρτα Φασίνα. Με φόντο τον χριστουγεννιάτικο στολισμό, ο αειθαλής πολιτικός και μεγιστάνας κοιτάζει στα μάτια τη νεαρή βουλευτίνα του κόμματός του Φόρτσα Ιτάλια, η οποία ανταποδίδει με βλέμμα ερωτευμένης. Ο καβαλιέρε σπεύδει να της ευχηθεί «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά της στη φωτογραφία τους που ανάρτησε στο facebook.

Για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι όλοι κατάλαβαν πόσο ευτυχισμένος νιώθει με την κατά 53 χρόνια μικρότερή του Φασίνα, ο Μπερλουσκόνι επανήλθε αναρτώντας δεύτερη φωτογραφία τους. Αυτή τη φορά ποζάρουν με εκτυφλωτικά χαμόγελα μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο μέσα στο σαλόνι του Σίλβιο, ενώ στέκονται αγκαλιασμένοι. Η Φασίνα πήρε τη «σκυτάλη» στην καρδιά του γνωστού για τη λατρεία του στις γυναίκες καβαλιέρε από τη Φραντσέσκα Πασκάλε. Ο Μπερλουσκόνι τής έδωσε τα… παπούτσια στο χέρι το 2020, με τις κακές γλώσσες να σχολιάζουν τότε ότι χώρισε από την Πασκάλε διότι πάτησε τα 34 και την έβρισκε πολύ… μεγάλη για εκείνον.

Πολιτικοί αναλυτές στην Ιταλία θεωρούν ότι ο 85χρονος Σίλβιο μοστράρει την καλλονή κοπέλα του, διότι «γλυκοκοιτάζει» την καρέκλα του προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας. Μάλιστα, έχει διαρρεύσει στον ιταλικό Τύπο ότι, εν όψει της ψηφοφορίας στο Κοινοβούλιο για την εκλογή του νέου προέδρου στις 24 Ιανουαρίου, το επιτελείο του Μπερλουσκόνι έχει εδώ και καιρό ξεκινήσει την «Επιχείρηση Σκίουρος».

ds

Η προεκλογική καμπάνια του καβαλιέρε ονομάστηκε έτσι διότι φέρεται ότι προσπαθεί να συλλέξει τις ψήφους των βουλευτών μία μία, όπως ο σκίουρος μαζεύει ένα ένα τα καρύδια και τα βάζει στο στόμα. Πιστεύεται ότι οι φωτογραφίες του «απόλυτου έρωτα» με τη βουλευτίνα του αποτελούν την τελική «επίθεση» του Μπερλουσκόνι, με την οποία επιχειρεί να γοητεύσει τόσο κάποιες βουλευτίνες, που θα εκτιμήσουν τον αγνό έρωτά του, για να τον ψηφίσουν, όσο και κάποιους βουλευτές που ελπίζει να του δώσουν την ψήφο τους για τις ικανότητές του ως γυναικοκατακτητή.

Σε περίπτωση που καθίσει στον προεδρικό θώκο, ο καβαλιέρε, ο οποίος στο παρελθόν καταδικάστηκε για φοροδιαφυγή και για σχέσεις με τη σικελική μαφία, θα είναι ο πρώτος πολιτικός στην ιστορία της Ιταλίας που εκλέγεται παρόλο που είναι σε εξέλιξη δίκη του για υπόθεση πορνείας.

Σχετικές δημοσιεύσεις