Επεισόδιο με άρωμα βεντέτας αναστάτωσε τον Μυλοπόταμο

Επί ποδός πολέμου βρίσκονται από το απόγευμα της Κυριακής οι αστυνομικές υπηρεσίες του Ρεθύμνου και του Μυλοποτάμου, υπό την απειλή βεντέτας μεταξύ των οικογενειών της 47χρονης που δολοφονήθηκε τον περασμένο Αύγουστο στην περιοχή Πάνορμο από έναν 49χρονο ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο γιος της αδικοχαμένης Σταυρούλας λογομάχησε αρχικά με τον γιο του δράστη στο Ρουμελί Μυλοποτάμου και ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει. Το επεισόδιο έληξε εκεί, αλλά λίγο αργότερα ο γιος της 47χρονης άρχισε να πυροβολεί έξω από το σπίτι του γιου του 49χρονου, χωρίς να τραυματιστεί κάποιος ή να προκληθούν ζημιές.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. που έκαναν έρευνα στο σπίτι του νεαρού, όπου κατέσχεσαν το πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε, αλλά τα φυσίγγια που χρησιμοποίησε ήταν αβολίδωτα. Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν τον βρήκαν και τον αναζητούν, ενώ οι διμοιρίες παρέμειναν σε επιφυλακή στην περιοχή, για την αποφυγή τυχόν νέου επεισοδίου.

Ήταν απόγευμα της Κυριακής 8 Αυγούστου, όταν ο 49χρονος μπήκε στην επιχείρηση της 47χρονης οπλισμένος με μια κυνηγετική καραμπίνα την πυροβόλησε στην πλάτη, ενώ από τα σκάγια τραυματίστηκε στο χέρι και ένας τουρίστας. Στην συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε. Μετά από ώρες, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που τον αναζητούσαν σε ποιμνιοστάσιο, βαριά τραυματισμένος καθώς είχε στο κεφάλι αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι.

Αρχικά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και στην συνέχεια στο Βενιζέλειο, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και, αφού νοσηλεύτηκε επί μέρες στην Εντατική, μεταφέρθηκε στη Γναθοχειρουργική κλινική όπου παρέμεινε φρουρούμενος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Όμως, τα ξημερώματα της Τρίτης 24 Αυγούστου, υπέκυψε.

Σχετικές δημοσιεύσεις