ΧΡΥΣΟΙ ΣΚΟΥΦΟΙ 2021

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Φυσικά πάλι πρώτος ο Ιδιοκτήτης: Έκτωρ Μποτρίνι- Κέρκυρα – Κάτω Κορακιάνα
Σεφ: Έκτωρ Μποτρίνι

Etrusco – Χρυσοί Σκούφοι
Ο ζηλευτός τίτλος του καλύτερου εστιατορίου της Ελλάδας πηγαίνει δικαιωματικά στην κερκυραϊκή έδρα του Έκτορα Μποτρίνι, όπου κάθε καλοκαιρινό βράδυ λαμβάνει χώρα μια υψηλού επιπέδου γαστρονομική περφόρμανς. Ο κορυφαίος σεφ και η ομάδα του μας γοήτευσαν και φέτος με μια πρωτοποριακή κουζίνα που έχει την αφετηρία της στις γευστικές μνήμες από την Κέρκυρα και την Ιταλία, και βρίσκει την έκφρασή της μέσα από τη σειρά μενού «Άκρον Άωτον». Στις καλύτερες τους στιγμές, τα συγκινητικής κομψότητας «παντζάρια από την Κέρκυρα στη Σικελία» και η «πεσκανδρίτσα σαν πορκέτα», τυλιγμένη σε χειροποίητο δικό τους νούμπουλο.