ΖΑΓΟΡΙ-Ο εφοπλιστικός γάμος της χρονιάς στο Πάπιγκο, σηματοδοτεί το τέλος στην κρίση της Κυβέρνησης με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών;

Όπως σας ενημερώσαμε και την προηγούμενη εβδομάδα γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας που χτίζει εξοχική κατοικία στο Πάπιγκο, θα εγκαταλείψει τον …. μοναχικό βίο και θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιά του.

Ο Γάμος, θα τελεστεί κανονικά στο γραφικό Πάπιγκο, παρά το γεγονός πως μια καταγγελία-που αφορά έναν δρόμο- σε τοπικές αρχές, λίγο έλειψε να…βάλει εμπόδιο στο σημαντικό γεγονός που θα κάνει τεράστια διαφήμιση στη περιοχή μας.

Η παρέμβαση κυρίως των επαγγελματιών του τουρισμού στο Πάπιγκο, έθεσε στο περιθώριο όσους- ελάχιστους είναι αλήθεια- προσπάθησαν να σταθούν εμπόδιο σε ένα γεγονός που έχει ήδη συγκεντρώσει το ενδιαφέρον όλων των μέσων μαζικής ενημέρωσης της Ελλάδας ,αλλά και της Ευρώπης!

Στο “εφοπλιστικό γάμο της χρονιάς” όπως δίκαια έχει χαρακτηριστεί, θα παραστούν όλες σχεδόν οι οικογένειες των Ελλήνων εφοπλιστών που κυριαρχούν στο City του Λονδίνο και που οι περισσότεροι θα φθάσουν στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, με τα ιδιωτικά τους αεροπλάνα!

Σημαντικό γεγονός όμως θα είναι και η παρουσία στο γάμο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη,μιας και θα σηματοδοτήσει το τέλος της κρίσης που προέκυψε με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών ,μετά τις δηλώσεις του Παναγιώτη Λασκαρίδη.

Να θυμίσουμε πως μόλις χθες βράδυ, η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, εξέφρασε την έντονη απογοήτευση και αποδοκιμασία της για το γεγονός ότι ο Παναγιώτης Λασκαρίδης αρνείται να παραδεχθεί στην επιστολή παραίτησης του, πως η παραίτησή του οφείλεται προδήλως στην πρωτοφανή κατάσταση που ο ίδιος προκάλεσε με τις δηλώσεις του που ήρθαν στη δημοσιότητα.

Μέχρι και σήμερα πάντως δεν έχει γίνει γνωστό αν στον γάμο της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας που θα γίνει στο Πάπιγκο, θα παραβρεθεί και ο Βαγγέλης Μαρινάκης,που ουσιαστικά ζήτησε πρώτος την αποπομπή του Π.Λασκαρίδη από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών…

ΑΡΧΙΚΗ

Σχετικές δημοσιεύσεις