Βάρη: Εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον γνωστό πυγμάχο Τάσο Μπερδέση.

Κοινοποίηση

ΤΗ νέα ενέδρα θανάτου στήθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (31.05.2021) στη Βάρη και θύμα είναι ο γνωστός πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης.

Η εκτέλεση έγινε στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22 στη Βάρη, την ώρα που ο γνωστός πυγμάχος κατευθυνόταν προς τον πυγμαχικό σύλλογο που υπάρχει στο σημείο. Το θύμα της νέας δολοφονίας είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη πριν από μερικά χρόνια, όταν είχε κερδίσει το ριάλιτι επιβίωσης Survival Secret.

Ποιος ήταν ο Τάσος Μπερδέσης
Γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1982 στην Πάτρα. Είχε άλλα δύο αδέρφια, την Αγγελική και τον Κώστα.

Μετακόμισε στην Αθήνα για να ασχοληθεί με την πυγμαχία και να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Αγωνίστηκε σε κορυφαίο επίπεδο και έχασε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο εξαιτίας της σύλληψης του με την κατηγορία της συμμετοχής σε κυκλώματα της νύχτας. Δύο χρόνια νωρίτερα είχε κερδίσει και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Το 2011 είχε αναδειχθεί κορυφαίος αθλητής του Παναθηναϊκού, όπου επέστρεψε πρόσφατα μετά κι από ένα σύντομο πέρασμα στον Ολυμπιακό. Τον Απρίλιο είχε ταξιδέψει στην Αγία Πετρούπολη με την ομάδα του Τριφυλλιού, για αγώνες πυγμαχίας.

Ο Τάσος Μπερδέσης είχε μία πολύ μεγάλη σχέση με την πρώην σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου, με την οποία σκόπευαν να παντρευτούν. Το πρώην ζευγάρι είχε μιλήσει στην εκπομπή Μίλα με την Τατιάνα Στεφανίδου στο STAR για την υπόθεση υπόθαλψης εγκληματία, για την οποία είχαν κατηγορηθεί.