ΣΧΟΛΙΟ: Αγαπητοί γιατροί αγαπητοί υπουργοί…σας έχουν γειώσει…

Κοινοποίηση

Γυρνώντας από την απογευματινή μου βόλτα 7000 βήματα ΠΕΡΠΆΤΗΜΑ, θέλησα να περάσω μέσα από την πόλη μου. Ήξερα πάντοτε ότι Κυριακή απόγευμα ήταν ήρεμα όταν τα καταστήματα λειτουργούσαν.
Σήμερα στις δύο πλατείες της πόλη μας δεν υπήρχε απλά λαοπλημμύρα υπήρχε το αδιαχώρητο.
Γεμάτο μαθητές και το Α΄Λύκειο να παίζουν και να κάθονται δίπλα-δίπλα γεμάτη και απέναντι η πλατεία και πουθενά μάσκα στο πρόσωπο παιδιών.
Γιατί κυρά υπουργός τα έχεις κλειστά και το ίδιο και τα φροντιστήρια και τα ΚΕΚ. Τι είναι αυτό που φοβάστε. Πέστε μας θα τρελαθούμε.
Δεν είστε καλά ζητείτε στο τίποτα. Δεν σας λέει κάποιος τι γίνεται; Δεν μπορούσες να περπατήσεις στο πλακόστρωτο της αγοράς. Μάσκα το 50% φορούσε. Αστυνομία πουθενά και ο κόσμος μέσα στην τρελή χαρά. Σήμερα ντράπηκα για την κρατική χαζομάρα και δεν θέλω να πιστεύω ότι όλοι εσείς εκεί επάνω δεν τα ξέρατε.
Τώρα καταλαβαίνω γιατί προφυλάσσεστε με νόμους τις βλακείες των ειδικών που ο λαός πια τους γειώνει. Ότι και να λέτε δεν μετράει τελικά πολύ και η γελοιοποίηση σας θα τελειώσει με ολικό άνοιγμα… για να μαζευτεί τότε ο κόσμος.
Αλήθεια για πέστε μου και κάτι άλλο γιατί οι ιδιώτες να πληρώνουν τα τεστ στο φαρμακείο και οι υπάλληλοι όχι. Α καλά δεν πάμε…θα δείτε ένα καπνό από ανύπαρκτα τεστ. Ούτως ή άλως μέχρι τώρα δεν κάνανε. Φούμο και αυτό στο τέλος.
ΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΑΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ…