ΣΧΟΛΙΟ: Τελικά είναι μεγάλη η αρρώστια τους με τον Κυριάκο

Κοινοποίηση

Όχι με την Ν.Δ τόσο όσο με τον Κυριάκο. Βλέπετε είναι γιος του πρώην πρωθυπουργού. Λες και είναι πρωτόγνωρο πολιτικό γεγονός. Εδώ ο Γιώργος ήταν εγγονός και γιος πρωθυπουργών και ποσώς τους έτσουξε.
Στην καθημερινή ατζέντα βολεμένων πρώην δεξιών και πρώην βολεμένων κυβερνήσεων δεξιών έχουμε την παραποίηση της αλήθειας στο φουλ.
Δεν βλέπουν τίποτε σωστό. Κάποιες επιτυχίες τις βαφτίζουν επιτυχίες Καραμανλικών λες και αυτός δε διετέλεσε αρχηγός-πρωθυπουργός της χώρας.
Μιλάμε για πανούκλα έχουν πάθει οι άνθρωποι. Δεν ξέρω πως πορεύονται και από που ζουν έχουν θεοποιήσει ακόμη και τον Χίο. Καλά από το ήρωα Βαξεβάνη παίρνουν γραμμή. Για άλλη μια φορά φάνηκε η μικρότητά τους και η χυδαία πολιτική τους αντλώντας καθημερινά δυναμική από φασιστοέντυπα και ειδικά άτομα που και τώρα που τους αναφέρω τίποτε δεν βρήκα να με πείθει για την πολιτική ύπαρξή τους. Σε όλους αυτούς να βάλλω και τους θεούσους που καθημερινά ξεσκίζουν τα σώβρακα τους γιατί το είπε ο τάδε πατέρας της εκκλησίας ο τάδε ηγούμενος και ο τάδε γιατρός ένας εκ των οποίων βρέθηκε να είναι τώρα 90 χρονών …σοφός για αυτά τα παιδιά με τρελαίνει. Η πανδημία πολλούς τους έκαναν να χάσουν την λογική τους και καθημερινά – που το βρίσκουν τόσο μένος – χτυπάν τον Κούλη. Μέχρι και το τσουρέκι τους πείραξε, η βόλτα σε βιβλιοπωλείο, φυσικά και η βόλτα στην αγορά. Παντού βλέπουν να τον γιουχάρουν αν και στην τηλεόραση 20-30 νοματαίοι υπάρχουν.
Σήμερα τελείωσα το μέτρημα αυτών που παρακολουθώ στο f και παρατήρησα ότι οι 10 από αυτούς είναι συνταξιούχοι και δημόσιοι υπάλληλοι. Ο Κούλης αλήθεια τι τους έκοψε αυτών και χολιάζονται καθημερινά. Τίποτε απλά είναι ας το πούμε επιστημονικά ΆΡΡΩΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.