ΣΧΟΛΙΟ: Γονατίσανε τα Φροντιστήρια από το φέσι…

Αλήθεια ποιος άλλος επαγγελματικός κλάδος έχει αυτή την στιγμή την δυνατότητα να θέλει να ζήσει αλλά να τον τραβά στο βούρκο της χρεωκοπίας το φαινόμενο ΦΕΣΙ ή αλλιώς η μη πληρωμή υπηρεσιών. Δεν μιλάμε η μη πληρωμή στην ώρα τους μιλάμε η άρνηση εντελώς πληρωμής. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ Μ.Ε ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Εκεί γεννιούνται πολλά θέματα. Γιατί ρε κράτος τα υποχρεώνεις στο τέλος του έτους να κόβουν όλες τις αποδείξεις και να πληρώνουν φόρο σε ανείσπρακτα ποσά.
Εκεί γεννιέται άλλο πρόβλημα,καταφεύγεις στη δικαιοσύνη να ζητήσεις να πληρωθείς δικαιώνεσαι πανηγυρικά και στο τέλος πάλι πάπαλα αφού τα χρήματα δεν τα παίρνεις ποτέ. Φθάνουν πια αδίστακτα να μην συμμορφώνονται ούτε με τις δικαστικές αποφάσεις. Όμως βόλτα και φωτο στο Μέτσοβο καφέ και φωτο στην παραλία της Πρέβεζας συχνά-πυκνά. Το 3ημερο του Αγίου πνεύματος δώσανε ρεσιτάλ γονείς και παιδιά από τις παραλίες της Λευκάδας και της Πάργας. Ούτε οι εξετάσεις της Τρίτης τους πτοούν, εμάς όμως μας αγχώνουν. Η υποχρέωση ας περιμένει ο νόμος-απόφαση δικαστηρίου στα αχαμνά μας. Η επιχείρηση Φροντιστήριο θα »λίασει το σκατό της» να επιζήσει εμείς να μην σκοτιστούμε πολύ. Βλέπεις τον ιδιαιτερατζή του δημοσίου και τον χαίρεσαι, σπιταρόνα παραθεριστική αυτοκίνητο κάθε 5-7 χρόνια (με γνωστών δεδομένα μιλάω) διακοπάρες και ταξίδια 2-3 τον χρόνο στο εξωτερικό (με γνωστών δεδομένα μιλάω) και βλέπεις του ελευθέρου επαγγέλματος να μην έχουν ώρα για να χαρούν τα παιδιά τους και την οικογενειακή γαλήνη.
Εκεί γεννιέται άλλο θέμα, γιατί ρε επαγγελματία δεν σταματάς την συνεργασία με αυτές τις οικογένειες. Σε αυτό υπάρχει απάντηση στο πρώτο όχι.
Απλά γιατί οι ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ είναι παιδαγωγοί και εκπαιδευτικοί και ΟΧΙ επαγγελματίες στεγνοί.
ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ.Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΣ ΑΜΥΝΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΦΤΥΝΟΥΝ…
Αφανίζεται σιγά-σιγά και άλλος επαγγελματικός κλάδος και δεν πρέπει. Όταν θα το γυρίσουν όλοι στο μαύρο το ιδιαίτερο τότε θα χαθούν πολλά χρήματα και πολλές θέσεις εργασίας. Το ΕΦΚΑ θα χάσει ποσά τεράστια οι τράπεζες καταθέσεις ο ιδιοκτήτης ενοίκια και όλοι θα είναι πια μετέωροι. ΚΡΑΤΟΣ ΑΚΟΥΣ…