ΣΧΟΛΙΟ: η αρχή έγινε από τον Μπουτάρη…

Αγαπητοί πολιτικοί πρώτου δεύτερου τρίτου και άνω βαθμού…θα φάτε από τον αγριεμένο πολίτη πολύ ξύλο. Θα χορτάσει το κορμάκι σας μπουκάλια νερό και το πρόσωπό σας θα μαζέψει το φτύσιμο της αρκούδας. Σταματήσατε να ακούτε τον λαό και σε λίγο θα κυκλοφορείται μόνοι. Τον Μπουτάρη ούτε ο αξιωματικός της Αστυνομίας αν δείτε το βίντεο δεν τον προστάτευε. Μόλις πέφτανε τα μπουκάλια απομακρύνονταν σαν να του έλεγε μακ@κ@ καλά να πάθεις.
Αν λοιπόν γράφεται τον λαό θα σας μαυρίσουν την μούρη. Εδώ ο λαός απαιτεί όχι το όνομα Μακεδονία στο Σκοπιανό και αυτοί μας περνάνε μαλάκες και μας προτάσσουν μια αηδία και αμέσως μετά το Μακεδονία. Ε λοιπόν τελικά να το καταλάβεις Αλέξη άλλα τόσα θα εισπράξεις αν πουλήσεις το όνομα τελικά. Ο Μπουτάρης σήμερα πλήρωσε τις κατά καιρούς μαλακίες που πετάει και κρύβουν μεγάλη προδοσία.

Το ίδιο ισχύει για όλα τα πολιτικά νούμερα που δεν ακούνε τις βουβές κραυγές μας. Έρχεται η ώρα που σε όλες τις πόλεις θα δίνουν οι πολίτες την απάντησή τους στους αίτιους της συμφοράς που βιώνουμε σαν λαός.
ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ …ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ…ΘΑ ΑΓΡΙΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΟΥΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.