ΣΧΟΛΙΟ: Ρε κρατικοί παράγοντες της Άρτας δεν είναι κακές οι καφετερίες …

Το ακούς Δήμαρχε το ακούς Αστυνομικέ παράγοντα. Αν κάποιες από αυτές είναι φούλ παράνομες απλά κλείστε τες. Με το παραμικρό πάτε και ρίχνετε πρόστιμο για τα πεζοδρόμια. Ποιος ενοχλείτε από τα σκαμπό και όχι από τα καφάσια τα αυτοκίνητα τα μηχανάκια. Ποιος ενοχλείτε τόσο πολύ και δεν μας το λέει αλλά τρέχει στα Αστυνομικά τμήματα. Εμείς αμέσως θα βρούμε λύση αλλά και θα ζήσουμε το πρόβλημα. Απλά κάποιοι θέλουν να ενοχοποιούν μονίμως τις καφετέριες. Εύκολη λύση. Άλλοι βάζουν καφάσια για να κρατάνε θέσεις και κανείς δεν μιλάει άλλοι ανοίγουν τρύπες στους δρόμους για δήθεν έργα και κανείς δεν γκρινιάζει…απλά για όλα φταίνε τα καταστήματα που δίνουν σε χιλιάδες νέους δουλειά. Πως θα ζήσουν ρε παράγοντες. Αλλά αν κάνουν αυτές παρανομίες κάνουν και οι μανάβηδες οι κύριοι με τα μίνι μάρκετ οι κύριοι με τα διαφημιστικά στους δρόμους.Υπάρχουν καταστήματα πολλών ειδών που έχουν καταλάβει τα πεζοδρόμια με μόνιμες εγκαταστάσεις και ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ δεν τις ξηλώνετε δέχεστε την παρανομία δεν αντιδράτε. Άλλο όμως παιδιά του νόμου οι καφετέριες. Το ίδιο πρόβλημα είναι και τα αδέσποτα που καταλαμβάνουν τα πεζοδρόμια και πολλοί συνάνθρωποι μας που φοβούνται να περπατήσουν δίπλα τους μπαίνουν στην μέση του δρόμου να κινηθούν. Εκεί απαθέστατο το κράτος. Μάλλον εκεί όλοι κάνουν τον ΜΑΛΑΚΑ μιας και δεν έχει πρόστιμο εκεί.
ΔHΜΑΡΧΕ-ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ κρατήστε την πόλη ΑΡΤΑ σε καλό επίπεδο και κάνετε τα ίδια σε όλες τις περιπτώσεις αν αυτό σας ενδιαφέρει. ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΕ ΆΛΛΟ με το πρόβλημα που έχετε στο κεφάλι σας. Και αλλού να κάνετε προσπάθεια καλυτέρευσης της πόλης.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΑΡΡΩΣΤΑ…ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ…ΠΑΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΕ ΦΟΥΛ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΤΑ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΚΑΜΠΩ ΠΑΝΤΟΥ…ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.