Συνοδεία τους πήγαιναν οι Στρατονόμοι τους Αναρχικούς…Δεν πήραν εντολή για Συλλήψεις; KAΦΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΕΡΑΣΑΝ…

Συνοδεία και σε καμιά περίπτωση δεν  φαίνεται να τους απώθησαν τους Αναρχικούς του Ρουβίκωνα οι Στρατονόμοι του Πενταγώνου ..Ενώ δεν υπάρχει πουθενά Ομάδα Αποτροπής  με κατάλληλο εξοπλισμό!
Αν και η Ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ μας ενημερώνει οτι   Στρατονόμοι απώθησαν τα Μέλη του Ρουβίκωνα εκτός του κτιρίου …
Η εικόνα μας δείχνει ότι  οι Στρατονόμοι αλλά και μέλη της Αστυνομίας των Ενόπλων Δυνάμεων (Οι Άνδρες με  τα Μαύρα ) απλά συνοδεύουν τους Αναρχικούς που έχουν ανοίξει Πανό και αποχωρούν συντεταγμένα !

Αν μάλιστα μετρήσουμε τους Άνδρες Ασφαλείας  φαίνεται να είναι περίπου ίδια της Δύναμης των Μελών του Ρουβίκωνα και σίγουρα θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι εκπαιδευμένοι στο  να κάνουν και συλλήψεις!
Άρα το Συμπέρασμα που βγαίνει  είναι ότι δεν δόθηκε καμιά εντολή να συλληφθούν οι Εισβολείς …Ούτε εφαρμόστηκε το  σχέδιο Ασφαλείας και βέβαια δεν υπήρχαν κανόνες εμπλοκής !
Εμείς πάντως να θυμίσουμε οτι αμέσως μετά την Εισβολή των Απεργών των Ναυπηγείων του Σκαραμαγκά  και το κατέβασμα της 71ΗΣ Ταξιαρχίας  στο Πεντάγωνο …Είχε αναθεωρηθεί το σχέδιο Ασφαλείας του Στρατοπέδου «ΠΑΠΑΓΟΥ»
Είχε σχεδιαστεί   απο τον τότε Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωσταράκο ,σχέδιο Νόμου για την Σύσταση Διακλαδικής Αστυνομίας των Ενόπλων Δυνάμεων που παραμένει μέχρι και σήμερα  στα Συρτάρια του Πενταγώνου  ,αφού ο τότε ΥΕΘΑ  δεν  τόλμησε ποτέ να το  φέρει στη Βουλή !
Το σχέδιο για την Σύσταση  Υπο του ΓΕΕΘΑ της Διακλαδικής Αστυνομίας των ΕΝΟΠΛΩΝ Δυνάμεων επανήλθε και μετά την αλλαγή του ΥΕΘΑ  αλλά ούτε και τότε ήρθε στη Βουλή !
Σήμερα οι Στρατονόμοι το μόνο που κάνουν στο Πεντάγωνο αλλά και αλλού , Είναι να χτυπούν  απλά Προσοχές και να  ανοίγουν πόρτες …
απο το http://veteranos.gr