ΣΧΟΛΙΟ: Η κριτική που δέχεται η Αριστοτελία Πελώνη…

Κοινοποίηση

Θεωρώ οτι η κριτική που δέχεται η Αριστοτελία Πελώνη για σχόλια που έγραψε στο τουίτερ πριν 6 και 7 χρόνια, ειναι εντελώς άδικη και απο κάποιους μάλιστα είναι και κακόβουλη.
Η Αριστοτελία διετέλεσε επι σειρά ετών δημοσιογράφος στα Νέα και την Καθημερινή, έκανε πολιτικό ρεπορτάζ και εξ όσων γνωρίζω ποτέ δεν έκρυψε τον ιδεολογικό της προσανατολισμό.
Το γεγονός οτι επελέγη για κυβερνητική εκπρόσωπος, συνέβη επειδή ακριβώς ο πρωθυπουργός εξετίμησε τις ικανότητες και το ήθος της και σε καμμία των περιπτώσεων δεν σημαίνει οτι η ίδια άλλαξε τις όποιες πολιτικές της απόψεις παρ´οτι η συμφωνεί προφανώς με τις γενικές κυβερνητικές κατευθύνσεις και πολιτικές.
Πολιτικά εξάλλου σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι στην ουσία στιγμιότυπα που αποτυπώνουν πάντα την αντίληψη που έχει ο γράφων για μιά κατάσταση τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή χωρίς κατ´ανάγκη να αντανακλούν τις απόψεις του και σήμερα.
Ομολογώ οτι μου συνέβη αρκετές φορές να βλέπω αναρτήσεις που ανέβασα στο παρελθόν και σήμερα να τις θεωρώ είτε άστοχες είτε άδικες για ορισμένους ανθρώπους στους οποίους άσκησα κάποτε κριτική.
Είναι δε προς τιμήν της οτι δεν διανοήθηκε ποτέ να σβήσει τα παλιά της τουίτ, πράγμα που είθισται να κάνουν πολλοί άλλοι πολιτικοί οταν αλλάζουν πολιτικό χώρο.
Το άν ειναι κατάλληλη ή οχι για το ρόλο που της ανατέθηκε, είναι άλλης τάξεως ζήτημα και θα κριθεί και αυτό, οταν έρθει η ώρα.
Οι αναμάρτητοι λοιπόν ας πετάξουν τότε πρώτοι τις πέτρες, προς το παρόν ομως καλύτερα να ξαναβάλουν τα ξίφη στα θηκάρια.

από το f-Kyriakos Berberidis

Σχετικές δημοσιεύσεις