Πρώτα σε ζήτηση και προτίμηση τα Γιάννενα, για τις σχολικές εκδρομές!

Πρώτα σε ζήτηση και προτίμηση τα Γιάννενα για τις σχολικές εκδρομές. Δεκάδες σχολεία από διάφορα μέρη της χώρας επιλέγουν την Ηπειρωτική πρωτεύουσα για τις σχολικές εκδρομές τους. Τα Γιάννενα, προσφέρουν πολλά στα παιδιά καθώς εκτός από τα πολλά αξιοθέατα, μπορούν να απολαύσουν καλό φαγητό και έχουν πολλές επιλογές στην διασκέδαση. Μπαράκια, τσιπουράδικα αλλά και καφετέριες, γεμίζουν από νέους που κάνουν βόλτα στους πεζοδρόμους της πόλης και στην αγορά των Ιωαννίνων.
Εκατοντάδες μαθητές κατακλύζουν το παραλίμνιο και πάνε στο Νησί για την βόλτα τους και την επίσκεψη στο Μουσείο και τα γραφικά σοκάκια. Το ίδιο και στο Πέραμα αλλά και σε άλλες περιοχές ενώ βόλτα κάνουν και στο Εμπορικό Κέντρο με τα πολυκαταστήματα στην είσοδο της πόλης. Η ζήτηση τις επόμενες μέρες θα ανεβεί καθώς τις επόμενες εβδομάδες και μέχρι το Πάσχα η κινητικότητα θα είναι μεγάλη.
Τα ξενοδοχεία είναι γεμάτα ενώ ικανοποίηση υπάρχει γενικά στον εμπορικό κόσμο και στα καταστήματα εστίασης. Στο μεταξύ την ίδια ώρα καλά πηγαίνουν οι κρατήσεις για το Πάσχα. Φέτος είναι στις αρχές Απριλίου και ήδη υπάρχει ζήτηση από πλευράς των επισκεπτών που θέλουν να έρθουν στα Γιάννενα για να γιορτάσουν το Πάσχα. Ο νέος δρόμος άνοιξε για τα καλά …νέους δρόμους για την Ήπειρο με πρωταγωνιστή την Ηπειρωτική πρωτεύουσα που τώρα είναι μια ανάσα από την Αθήνα και άλλες περιοχές. http://epirusgate.blogspot.gr