ΣΧΟΛΙΟ: Πολιτικο-θρησκευτική αναφορά λόγω ημέρας Αγίας Θεοδώρας.

Σήμερα γιορτάζει η πόλη μας! Σήμερα τιμούμε τη μνήμη της Πολιούχου της Άρτας!

Η Αγία Θεοδώρα αποτελεί για όλους τους Αρτινούς παράδειγμα πίστης, υπομονής και αγάπης για τον πλησίον. Για όσους ασχολούνται με τα κοινά, αποτελεί επιπρόσθετα ένα παράδειγμα σωστής αντίληψης για το πώς οφείλουμε όλοι οι πολιτικοί να αντιμετωπίζουμε την πόλη μας και τους πολίτες, δηλαδή με άμεστο ενδιαφέρον για τα προβλήματά τους, με ειλικρινή σεβασμό στους δημότες που σε μας αποβλέπουν για τη λύση των προβλημάτων τους, με αστείρευτη δυνατή θέληση να τα λύσουμε και με μοναδικό στόχο μας το κοινό συμφέρον και το καλό του τόπου μας.

Η Αγία Θεοδώρα αποτελεί για όλους μας αιώνιο παράδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς στην τοπική κοινωνία, ενώ οι σωστοί χειρισμοί της και το απαράμιλλο θάρρος της χάρισαν στην Άρτα της εποχής εκείνης μια μοναδική αίγλη, με τα σημαντικά δημόσια έργα και την Παναγία Παρηγορήτισσα να βρίσκονται σε περίοπτη θέση στο Δεσποτάτο της Ηπείρου. Να λοιπόν, γιατί αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση όσων αγαπούν τον τόπο τους και επιθυμούν για αυτόν την πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία.

Χρόνια Πολλά σε όλους τους Αρτινούς και τις Αρτινές!
Χρόνια Πολλά στην πόλη μας και όλοι μαζί, ας την πάμε ένα βήμα πιο μπροστά στους τομείς της προόδου, της ανάπτυξης και της ευημερίας!
Χάρης Παπάζογλου