ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ-ένας ανερχόμενος Γιαννιώτης νέος πολιτικός.

Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει το κόμμα για σένα. Ρώτα τι μπορείς να κάνεις εσύ για το κόμμα…
Στα πρώτα 15 πολιτικά στελέχη που εντάσσονται στην οικογένεια της Πειραιώς μέσα από αυτή την πρωτόγνωρη διαδικασία. Πρόκειται, μεταξύ άλλων, για τον αντιπρόεδρο μεγάλης ζυθοποιίας που στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τον στίβο, το στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρείες του κλάδου της Ενέργειας που ζει στον Σαν Φρανσίσκο, τον πρώην διοικητή νοσοκομείου των Ιωαννίνων οικονομολόγο Λάμπρο Γεωργόπουλο, ίσως τον πιο δυναμικό νέο στην πολιτική σκηνή αυτή την στιγμή.

«Οξυγόνο» στελεχών που θα μπολιάσουν με νέο «αίμα» τη Νέα Δημοκρατία αναδεικνύονται μέσα από την ανοικτή διαδικασία αξιολόγησης του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών.

Σηματοδοτούν τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για «οξυγόνο» στη ΝΔ και άνοιγμα στην κοινωνία, καθώς και για νέο στελεχιακό δυναμικό με βάση την αξιολόγηση. Ήδη αυτή ήταν σαφέστατα η εντολή του συνεδρίου της Ν.Δ. προς τους νέους εντολοδόχους υποψήφιους βουλευτές. Δώστε νέο πνεύμα και νέα λογική στην πολιτική. Προσεγγιστείτε τους πολίτες με νέα δεδομένα απαλλαχτείτε από τον κομματικό μανδύα. Η εντολή πια δόθηκε σαφέστατα.
Σήμερα ο κ. Γεωργόπουλος είναι μέλος στο νέο ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Μάνατζμεντ Υπηρεσιών Υγείας για τον Λάμπρο Γεωργόπουλο. Τα συγχαρητήριά μας για την επιτυχία του, διότι αντικατοπτρίζει τις ικανότητες συμπολιτών μας σε πανελλήνιο επίπεδο.
Το 2014 είναι στους 12 αριστεύσαντες διοικητές νοσοκομείων Ελλάδος. Η ανακοίνωση των έξι διοικητριών και των έξι διοικητών έγινε κατά τη διάρκεια σύσκεψης τους υπό τον υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος τόνισε ότι τα κριτήρια, βάσει των οποίων γίνεται η αξιολόγηση, είναι η απόδοση και η εξυπηρέτηση των ασθενών και πως οι διοικητές θα αξιολογούνται, στο εξής, κάθε μήνα. Έχει ασχοληθεί αρκετά χρόνια και με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο των Ιωαννίνων
Επίσης: μπορείτε να δείτε 10αρες συνεντεύξεις του στο κανάλι του στο Youtube https://www.youtube.com/user/LambrosGeorgopoulos