ΣΧΟΛΙΟ: Σκόπια είναι το όνομα σας να τελειώνουμε…

Το κακό είναι ότι ο Τσίπρας κάνει πολιτική με σκέψεις εκλογικές και όχι εθνικές οπότε βρίσκουν όλοι οι άσπονδοι φίλοι να κάνουν το παιχνίδι τους. Στην ενωμένη Ευρώπη οι τρανοί της ηπείρου μας θα τους βάλλουν τους Σκοπιανούς και με μεγάλη πλειοψηφία αφού λίγο πολύ όλοι μας έχουν γειώσει…Εμείς όμως έστω και μόνοι μας πρέπει να κρατήσουμε ισχυρή θέση.
Στα άλλα μέτωπα μας έχουν τρομοκρατήσει τόσο οι Τούρκοι που μέχρι και ο Στρατηγός Πάνος κάνει τουμπεκί…μόνο μην γίνει καμιά άσχημη και εμπλακούμε σε πολεμικές αψιμαχίες γιατί τότε θα χάσουμε και το υπερ-όπλο μας τον τουρισμό. Όλοι θα λακίσουν για άλλες παραλίες.
Συνοψίζοντας ΣΚΟΠΙΑ γείτονες και πολύ μέχρι εκεί. Μην νομίσετε αν πάτε Ευρώπη θα αλλάξει πολύ η φτώχεια σας. ΑΛΒΑΝΟΙ μαζευτείτε γιατί αν κλείσουμε τα σύνορα και σας στείλουμε πίσω τα αδέρφια σας θα σας βαράνε με τζιομάκια στην πλατεία Τιράνων.Αυτοί μάθανε να ζουν πια πολιτισμένα.
ΤΟΥΡΚΟΙ καλά να κάνετε να καταλάβετε ότι αν κάνετε την μαλ@κία στην Ελλάδα θα σας στοιχίσει ακριβά γιατί από τα πολιτισμένα τμήματα της Μεσογείου ζείτε και εσείς.Θα βρεθείτε διεθνώς απομονωμένοι και τότε θα ξεθαρρέψουν εναντίον σας όλοι.
ΑΥΤΑ ΑΛΕΞΗ… τίποτε δεν μπορείς να κάνεις απλά γιατί είσαι λίγος στην πολιτική σκακιέρα της υφηλίου.
ΘΑ ΣΕ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ…