Πλαστικά καπάκια και ανταλλαγή με αμαξίδια

Ακόμη 6 τσουβάλια γεμάτα πλαστικά καπάκια παρέδωσαν σήμερα οι εργαζόμενοι της Ένωσης Αγρινίου, προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια απόκτησης όσο των δυνατών περισσότερων αναπηρικών αμαξιδίων.
Υπενθυμίζουμε ότι χρειάζονται περί τις 10.000 πλαστικά καπάκια εμφιαλωμένου νερού και αναψυκτικών, ώστε να είναι εφικτή η ανταλλαγή τους με ένα αναπηρικό ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο. Ο αριθμός μοιάζει υπερβολικός, η συλλογή τους όμως δεν είναι ακατόρθωτη. Ήδη, όπως μας πληροφορεί ο κ. Αναστάσιος Αργύρης που νωρίτερα σήμερα παρέλαβε τα πλαστικά καπάκια, στην περιοχή του Αγρινίου έχουν διατεθεί μέχρι σήμερα συνολικά 15 αμαξίδια, το ένα μάλιστα προ δυο εβδομάδων.

Ο κ. Αργύρης εκπροσωπεί το Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Γιαννιτσών – Πέλλας και ανέλαβε να μεταφέρει και να παραδώσει τα καπάκια στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στη Βέροια. Οι εργαζόμενοι της Ένωσης Αγρινίου συνεχίζουν να συγκεντρώνουν πλαστικά καπάκια στο Γραφείο Λογιστικής Εξυπηρέτησης Αγροτών, όπου μπορούν όλοι οι πολίτες να φέρνουν τα δικά τους καπάκια, ώστε, όταν συλλεγεί ικανός αριθμός, να αποσταλούν εκ νέου για ανακύκλωση και ανταλλαγή με αναπηρικό αμαξίδιο. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 2641.0.69021.

www.e-ea.gr