ΣΧΟΛΙΟ: Η χώρα δεν σώζεται…

Mεχρι το 2009 ειχαμε 1,2 εκ.ΔΥ. Τους βγάλανε στα 52 στη σύνταξη και σημερα έχουμε 600.000. Συμπέρασμα; Μέχρι την χρεοκοπία είχαμε 600.000 υπεράριθμους, ανύπαρκτους και περιτους που δεν παρήγαγαν παρα μόνο γραφειοκρατία. Αν σκεφτούμε οτι μικτά και μαζί με τα λειτουργικα τους, κόστιζε ΜΟ 2000 μηνιαίως ο καθένας , το κόστος ειναι 17 δις το χρόνο. Έπρεπε να εχει γινει κατι πολυ νωριτερα.. Τελικά βγήκαν 1 εκ. στην ανεργία απο τον ιδιωτικό τομέα. ΕΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και οχι ο ιδιωτικος τομέας . Αυτή δυστυχώς ειναι η αλήθεια..

Βγήκε ο Μητσοτάκης και έδιωξε 15000(πλαστοπτυχιουχοι) αντι για 150.000 και αντι να να είμαστε χαρούμενοι, το εκλαμβάνουμε σαν τον κύριο λόγο που τον αντιπαθούμε.Βεβαια επανηλθαν στις θεσεις τους με την ελευση του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβερνηση…..

Η Ελλαδα θα γινει Βενεζουλεα και εστω δύσκολα θα επιβιώσουν μονο οι ΔΥ και οι συνταξιούχοι, ειδικά του Δημοσιου και των ΔΕΚΟ.. Οι υπολοιποι θα… χαιρετήσουμε. Είτε στην ψάθα είτε στη φυλακή επειδη δεν καταφέραμε να καταθέσουμε το 80% του κόπου μας στο κράτος – τέρας.

Το σύνδρομο Στοκχόλμης στο μεγαλείο του..

Βέβαια στις εκλογές ψηφίζουν ολοι και ειδικά αυτοι που απαιτούν να σιτίζονται απο τους φορους και εισφορες που πληρωνουν οι «άλλοι»…… Game over- ειναι θεμα χρόνου…

Η χώρα δεν σώζεται…

f…Tzouvaras Mimis